joi, 27 noiembrie 2014

Piept de rata cu ananas

 

Ingrediente
450 gr piept de rata
o jumatate cutie de ananas sun food
1,5 lingura sos soia
1 lingurita miere de albine
1 lingurita ghimbir ras
2 morcovi
2 catei de usturoi
sare
piper mozaic
2 linguri seminte  de rodie

Vom spala pieptul de rata apoi il vom sterge si il vom cresta .
Vom face o marinata din zeama de la compot nu toata doar jumatate de cutie,sosul de soia ,mierea de albine usturoiul pisat,piper macinat un pic de sare si ghimbirul ras amestecam bine  si  asezam pieptul de rata in marinata noastra pentru 30 de minute.
Scoatem pieptul di marinata si il vom praji pe ambele pati in tigaie cu putin ulei de masline cate 2 -3 minute pe ambele parti.
Intr-o tava vom pune ananasul,morcovul si rodia impreuna cu zeama in care sa marinat pieptul ,adaugam si pieptul de rata si dam la cuptor pentru 20 de minute.

Servim pieptul de rata cu o garnitura de orez.
Pofta mare !
Gatiti cu pasiune♥





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu