duminică, 17 august 2014

Spaghete bolognese

Ingrediente

 

Puneuleiul intr-o tigaie sa se incinga si adauga legumele tocate marunt sa se caleasca pana devin aurii.Adauga carnea tocata de porc si vitel si las-o sa se inabuse cu legumele, la foc mediu apoi presara deasupra 3-4 catei de usturoi pisati. Punem sucul de rosii si plicul de knorr fix spaghete bolognese,plicul il facem exact cum scrie pe el,lasam compozitia la foc mic pentru 15 minute.Adaugam sare,piper,cimbru si busuiocul si mai lasam pe foc 15 minutele tot la foc mediu.Intre timp punem si spachetele la foc .Dupa ce s-au fiert pastele scurge-le intr-o sita, amestecam cu putin sos asezam frumos pe farfurie deasupra mai adaugam putin sos asezonam cu parmezan. Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu