vineri, 5 decembrie 2014

Cheesecake cu ananas


Ingrediente
 Pentru blat
Biscuiti 300 gr
unt 200 gr
1 lingura cacao


Crema
1 cutie mascarpone
1 cutie branzica de vaci
250 ml frisca
150 gr zahar pudra
1 cutie ananas bucati
1 capacel esenta vanile dr. oetker
In robotul de bucatarie am bagat biscuiti si i-am faramitat ,am adaugat lingura de cacao si untul putin topit vom obtine o compozitie nisipoasa pe care am puso intr-o tava rotunda cu pereti detasabili nivelam bine di cu dosul palmei apasam biscuiti.Intr-un bol am mixat frisca cu zaharul pudra am adaugat branzica de vaci si crema de mascarpone mixam sa se incorporeze  bine toate ingredientele,ananasul l-am scurs de sucul sau l-am taiat bucatele putin mai mici si l-am incorporat in crema am pastrat cateva bucatele pentru decor .Am adaugat crema am nivelato usor si am bagato la rece.
Din zeama din compot cu doua linguri de zahar si cu un plic de tort gelee de la dr. oetker am facut o gelatina pe care am adaugato deasupra desertului meu .Lasam la rece peste noapte.
Un desert usor si foarte delicios.
Pofta mare !
Gatiti cu drag♥

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu