Ingrediente
150 ml apa
450 gr zahar
150 gr unt
500gr lapte praf
100gr cacao
2 plicuri zahar vanilat
Punem apa intr-o craticioara pe aragaz adaugam zaharul si lasam sa fiarba la foc potrivit 15 minute pana devine lipicios.
Cand siropul este gata il dam deoparte si topim untul amestecam usor.
Laptele praf si cacaoa o asezam intr-un vas incapator .
Cand untul e topit turnam compozitia peste lapte amestecam daca se poate framantam compozitia insa avem grija sa nu friga.
Asezam compozitia in tava ornam dupa gustul fiecaruia si lasam la rece insa nu in frigider .
La mine sa intarit foarte repede.
Pofta mare si gatiti cu drag♥
150 ml apa
450 gr zahar
150 gr unt
500gr lapte praf
100gr cacao
2 plicuri zahar vanilat
Punem apa intr-o craticioara pe aragaz adaugam zaharul si lasam sa fiarba la foc potrivit 15 minute pana devine lipicios.
Cand siropul este gata il dam deoparte si topim untul amestecam usor.
Laptele praf si cacaoa o asezam intr-un vas incapator .
Cand untul e topit turnam compozitia peste lapte amestecam daca se poate framantam compozitia insa avem grija sa nu friga.
Asezam compozitia in tava ornam dupa gustul fiecaruia si lasam la rece insa nu in frigider .
La mine sa intarit foarte repede.
Pofta mare si gatiti cu drag♥
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu