Ingrediente
kiwi - 8 buc gelatina - 10 gr apa - 100 ml zahar pudra - 150 gr frisca - 200 ml mascarpone sau crema de branza - 200 gr
Mod de preparare
kiwi - 8 buc gelatina - 10 gr apa - 100 ml zahar pudra - 150 gr frisca - 200 ml mascarpone sau crema de branza - 200 gr
Mod de preparare
Pentru
inceput vom pune gelatina la inmuiat in apa rece pentru 15 minute.
Curatam fructele de coaja le taiem in cuburi si le nom da in blendar
pentru mixare.
Intr-o craticioara vom adauga zaharul pudra impreuna cu pireul din kiwi
si dam la foc sa fiarba pana se va topi zaharul .Cand se va raci adaugam
gelatina amestecam sa se topeasca si sa se incorporeze in
compozitie.Frisca batuta o vom amesteca cu branzica dupa care adaugam si
pireul de kiwi rece sa fie.
Vom trece la montarea sufleului in pahare,pentru a da impresia unui
sufleu vom folosi hartie de copt pe care o vom taia in fasii de 5-6 cm
le vom lipi de marginea paharului cu scotch si vom pune compozitia in
pahar inclusiv cat tine hartia,vom da la rece pana se va intari
compozitia scoatem banda de hartie si vom decora dupa bunul plac.
Secretele bucatarului
Un desert delicios.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu