sâmbătă, 21 iunie 2014

Marmotata cu caise

Ingrediente
7 buc oua
7 linguri de zahar
7 linguri de apa
1 plic de zahar vanilat
10 linguri de faina
10 caise
1 varf lingurita praf de copt
1 lingura de cacao
Separam albusurile de galbenus,batem albusul cu un praf de sare dupa care adaugam treptat zaharul mixam pana devine albusul lucios si prinde volum,adaugam galbenusurile amestecam usor apoi vom adauga apa la fel amestecam usor cu o spatula in faina am adaugat praful de copt si o incorporam la fel in compozitie lingura cu lingura.In tava de copt am pus hartie pentru copt turnam o parte din compozitie nivelam usor dupa care adaugam caisele taiate in doua peste ele adaugam restul de compozitie in care am adaugat o lingura de cacao,nivelam usor dam la copt pentru 15-2o de minute pana la proba cu scobitoarea.
O reteta usoara care merge la fel de usor cu diferite fructe de sezon.
Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu