Ingrediente
- ciolan afumat fara os 300 g
- paste 250 g
- ceapa alba 1 bucata
- morcov 1 bucata
- ardei kapia 1 bucata
- rosii in suc propriu 1 cana
- ulei de masline 3 linguri
- sare si piper
- cimbru 1 lingurita
- oregano 1/2 lingurita
- Vom incepe cu ciolanul pe care il taiem bucati si il dam la fiert pentru 30 minute sa se inmoaie putin .Ceapa curatata si spalata o tocam fin si o vom cali putin in uleiul de masline.Morcovul curatat si dat prin razatoare il vom adauga peste ceapa la fel procedam si cu ardeiul.Adaugam ciolanul care a fost fier il lasam sa se caleasca putin la foc potrivit.Asezonam sosul cu sare,piper,cimbru si putin oregano adaugam rosiile pe care le-am tocat fin ,daca ne mai trebuie putina apa adaugam un polonic din zeama in care a fost fier ciloanul.Acoperim vasul si vom lasa sosul 25 de minute la foc potrivit sa fiarba.Separat vom fierbe pastele ,cand sosul este gata se toarna imediat peste pastele .
- Pentru un plus de gust putem asezona cu putin parmezan.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu