Ingrediente
5 oua
un praf de sare
2 plicuri zahar vanilat
200 gr zahar
5 linguri ulei
200 gr faina
1 lingurita praf de copt
cacao 2 linguri
Separam albusul de galbenus,batem albusul cu un praf de sare adaugam zaharul vanilat si treptat zaharul tos lingura cu lingura si mixam pana devine o compozitie lucioasa sasa ca pentru bezele.Intr-un bol cu o lingura vom amesteca galbenusul cu uleiul ca si cum am face maioneza ,adaugam apoi compozitia peste albusuri insa nu vom mai folosi mixerul ci cu o spatula vom incorpora galbenusurile cu albusul amestecand usor de jos in sus.
5 oua
un praf de sare
2 plicuri zahar vanilat
200 gr zahar
5 linguri ulei
200 gr faina
1 lingurita praf de copt
cacao 2 linguri
Separam albusul de galbenus,batem albusul cu un praf de sare adaugam zaharul vanilat si treptat zaharul tos lingura cu lingura si mixam pana devine o compozitie lucioasa sasa ca pentru bezele.Intr-un bol cu o lingura vom amesteca galbenusul cu uleiul ca si cum am face maioneza ,adaugam apoi compozitia peste albusuri insa nu vom mai folosi mixerul ci cu o spatula vom incorpora galbenusurile cu albusul amestecand usor de jos in sus.
In faina cernuta adaugam praful de copt si la fel adaugam cate un pic in compozitie si amestecam usor cu spatula pana se vor incorpora toate ingredientele.Cele 2 linguri de cacao le vom dizolva cu un pic de apa pana devine asa ca o crema ,compozitia de chec o vom imparti in doua parti intr-una din parti adaugam cacaoa.In forma de chec am pus hartie de copt si vom incepe sa punem compozitia o lingura cu cacao una fara asa pana vom pune toata compozitia,dam la foc pret de 30 minute pana la proba cu scobitoarea.
Pofta mare!
Gatiti cu drag♥
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu