Ingrediente
5 oua
100 gr zahar
2 tablete ciocolata neagra
1 pachet de unt
un praf de sare
un capacel esenta rom
175 gr faina
1 lingura praf de copt
2 pere
Cand untul e bine incorporat in ciocolata turnam compozitia peste oua si mixam ,adaugam esenta de rom,praful de copt il incorporam in faina si la final adaugam lingura cu lingura toata faina mixam bine compozitia.
Incingem cuptorul,tapetam o tava de copt cu hartie pentru copt turnam compozitia in tava si dam la cuptor pret de 15 minute ,intre timp vom curata para si o vom taia cubulete.
5 oua
100 gr zahar
2 tablete ciocolata neagra
1 pachet de unt
un praf de sare
un capacel esenta rom
175 gr faina
1 lingura praf de copt
2 pere
Modul de pregatire
Batem albusul cu praful de sare si adaugam zaharul treptat.
Cand albusurile sunt batute bine adaugam galbenusurile si mixam usor.
Rupem ciocolata bucati si o topim pe baie de aburi,untul il taiem cubulete si il amestecam bine cu ciocolata.
Incingem cuptorul,tapetam o tava de copt cu hartie pentru copt turnam compozitia in tava si dam la cuptor pret de 15 minute ,intre timp vom curata para si o vom taia cubulete.
Dupa 15 minute scoatem tava din cuptor si presaram deasupra perele taiate cuburi ,dam iarasi la copt pana trece proba cu scobitoarea.
Pofta mare! si gatiti cu drag.♥
Ce bine arata !
RăspundețiȘtergeremultumesc si este asa de buna o recomand cu drag♥
RăspundețiȘtergere