miercuri, 9 aprilie 2014

Briose de Post

Ingrediente
1 cana zahar
1/2 cana ulei
1 cana apa
2 cani faina
1 plic zahar vanilat
1 plic praf de copt
2 linguri cacao
2-3 linguri,dulceata
2 linguri fulgi de nuca de cocos

Pentru decor folosim bombonele de decor

Modul de pregatire
Intr-un bol vom pune apa,uleiul,zaharul,zaharul vanilat,faina cu praful de copt  si cacaoa.Mixam compozitia pana la omegenizarea completa.La fina adaugam in compozitie nuca de cocos si dulceata amestecam bine cu o lingura .
Incingem cuptorul si pregatim tava pentru briose eu folosesc si hartiute pentru muffins pe care le asez intr-o tava de briose .Cu o lingura punem compozitia in forme nu vom umple hartiutele lasam loc liber 2 degete sa creasca ele frumos.Dam la cuptor ,la foc mediu timp de 30 de minute pana ce suprafata brioselor devine ferma.Facem testul cu scobitoarea cand sunt gata le scoatem si le vom lasa sa se raceasca.Le pudram cu zahar sau le vom orna cu bilute colorate.

Pofta mare!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu