joi, 10 aprilie 2014

Pateuri cu ciuperci

Ingrediente
1 pachet foietaj
1 bucată ceapă
500gr ciuperci
1 ceapa
2-3 căţei usturoi
sare,piper
1 buc ardei rosu
2 linguri smântână
mărar verde
Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă ciupercile care au fost spalate si tocate fin si ardeiul la fel taiat usturoiul tăiat şi el mărunt, sare şi piper. Se adaugă şi smantâna, mărarul si se fierbe până se evaporă toată zeama lăsată de ciuperci.
Foietajul a fost lasat sa se decongeleze la temperatura camerei cand a fots bun de folosit am intins foaia si am facut cerculete cu o forma rotunda.Am asezat compozitia le aluat dupa care am acoperit si am uns cu un ou batut.
Se coc pret de 15 minute.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu