joi, 10 aprilie 2014

Peste marinat cu sfecla rosie

Ingrediente

300gr. peste marinat,1 buc sfecla rosie,2 gogosari la otet,1/2 lamaie,2 linguri ulei de masline,piper,sare,busuioc si rozmarin

Mod de preparare

Sfecla o spalam si o punem la fiert o fierbeti in coaja nu o curatati cand e gata fiarta o lasam sa se raceasca o curatam si o dam prin razatoare,pestele il curatat de oase daca are si il taiem julien la fel procedam si cu gogosarii ii taiem julien din zeama de lamaie ,uleiul ,piperul ,sarea,rozmarinul si busuiocul facem un dressing care il adaugam peste peste amestecand usor.O reteta usoara si plina de savoare o recomand cu drag .Daca doriti in loc de gogosari in otet puteti folosi gogosari proaspeti atunci cand gasim pe piata.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu