miercuri, 7 august 2013

Chiftele din pui cu praz

Ingrediente
  • piept de pasare tocat 1 bucata
  • ceapa 1 bucata
  • fire praz (partea alba) 5 bucati
  • oua 2 bucati
  • ulei,faina,sare,piper -
  • verdeata tocata 1 lingura
Modul de pregatire
Ceapa tocata marunt si pieptul de pui se calesc in ulei. Dupa ce s-a inmuiat ceapa se trage de pe foc cratita. Intre timp, prazul taiat bucati se fierbe aproximativ 15 minute. Se scurge apoi apa, se lasa sa se racoreasca, se toaca foarte marunt si se pune peste carne. Se bat ouale cu 2 linguri faina, se adauga verdeata, sare si piper si se pune peste amestecul de carne si praz. Se ia din compozitie, se formeaza chiftelute mai mari sau mai mici, se dau prin faina si se prajesc in ulei. Se pot servi cu sos de rosii  sau alte garnituri.

Pofta mare!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu