sâmbătă, 10 august 2013

Musuroi de cartita cu piersici

Ingrediente

1 cutie de musuroi de cartita
2 oua
50 gr unt
1 cutie compot piersici
200 gr iaurt
300 ml lapte


Blat
Intr-un bol vom adauga mixul pentru blat impreuna cu laptele si untul mixam la viteza medie pana se incorporeaza toate ingredientele.Intr-o tava rotunda pe care o tapetez cu hartie de copt vom turna compozitia pe care o vom da la cuptor pentru 25-30 minute.
Cand blatul este gata il vom lasa sa se raceasca il vom aseza pe platoul pe care urmeaza sa il ansamblam .Vom face un cerc insa vom lasa o distanta pe marginea blatului de 1 cm  vom scobi cu o lingura unde se va forma o gaura in mijlocul blatului  compozitia o vom pastra si o vom faramita .Cu zeama de la compot am insiropat blatul .

Crema
In alt bol vom adauga praful pentru crema cu laptele rece mixam pana se formeaza o crema dupa care adaugam iaurtul si fulgi de ciocolata mizam usor pana se incorporeaza toate ingredientele.
In mijlocul blatului asezam piersicile peste care vom turna crema  peste crema asezam blatul care a fost faramitat il vom tasa usor cu podul palmei .
Dam prajitura la rece pentru cateva ore.
Pofta mare!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu