vineri, 9 august 2013

Negresa cu caise

Ingrediente


10 buc caise
4 oua
150 gr faina
200 gr unt
250 gr zahar
150 gr ciocolata
50 gr cacao
50 gr smantana
praf de copt o lingura

Modul de pregatire

Intr-o craticioara la foc mic pe aragaz vom pune ciocolata rupta in bucatele impreuna cu untul sa se topeasca  amestecam sa se incorporeze ingredientele.Vom bate bine ouale cu zaharul pe care il vom adauga treptat,faina praful de copt si cacaua au fot toate amestecate dupa care le vom adauga in compozitie mixand usor,spre final adaugam smantana si ciocolata cu untul incorporam bine toate ingredientele .Tava de la cuptor o ungem putin si adaugam hartia de copt ,turnam compozitia in tava nivelam bine aluatul dupa care trecem la asezatul fructelor care au fost spalate uscate si taiate in jumatati le vom aseza simetric dupa care vom da tava la cuptor pentru 20 de minutele.
Cand prajitura e gata o vom lasa sa se raceasca apoi o vom taia in asa fel incat fiecare patratel sa aiba cate o caisa.
Un desert parfumat si delicios testat din revista Libertatea pentru femeii ,,Retete,,

Pofta mare!


Un comentariu:

  1. Hello, Elena Angheluta.

      Lovely your works, full of joy.

      Thank you World-wide LOVE, and your Support.

      The prayer for all peace.
      I wish You all the best.

    Have a good weekend. From Japan, ruma ❃

    RăspundețiȘtergere